Power quality nu en 10 jaar geleden

Power Quality is geen ‘ver van mijn bed show’ meer

Power Quality wordt niet meer gezien als ‘een ver van mijn bed show’. Het groeiende bewustzijn rondom Power Quality en de risico’s die daar mee samenhangen, is voor mijn gevoel echt een wezenlijke verandering ten opzichte van tien jaar geleden.

10 jaar geleden

Er is de laatste jaren heel veel gebeurd binnen HyTEPS. Toen ik zo’n 10 jaar geleden begon bij HyTEPS, verzorgde ik in mijn eentje al het werk op de binnendienst, van financiën tot marketing. Jorlan onze oprichter en eigenaar, leidde het bedrijf en was de sales pioneer van HyTEPS. Hij werd op sales gebied ondersteund door Christan, die daarnaast ook alle technische werkzaamheden verrichtte.

Wendy-aikema-power-quality-is-geen-ver-van-mijn-bed-show-meer

Door de jaren heen zijn de problemen met Power Quality gegroeid, net als onze werkzaamheden en ons team. Er werken nu 17 medewerkers in het bedrijf. Niet alleen ons team van engineers is uitgebreid, maar ook het aantal backoffice sales en support medewerkers. Dit biedt onze mensen de mogelijkheid om zich nog verdere te specialiseren binnen hun functie en vakgebied. Door de groei van ons team, onze diepgaande kennis en brede ervaring is HyTEPS inmiddels marktleider in Nederland op het gebied van Power Quality. We groeien meer en meer toe naar een Power Compentence Center. Hoe meer je werkt op basis van expertise, hoe meer je kunt bereiken.

Wanneer we tegenwoordig lezingen geven, aanwezig zijn bij bedrijven of op beurzen, merken we dat Power Quality steeds meer leeft in de markt. Dit is echt wezenlijk anders dan 10 jaar geleden, toen Power Quality vaak nog werd gezien als een ‘ver van mijn bed show’. Men is zich nu veel meer bewust van de noodzaak van een goede Power Quality. Problemen in de elektrische installatie worden ook steeds vaker hieraan gelinkt. Installatieverantwoordelijken en adviseurs vinden sneller hun weg naar HyTEPS. Onze expertise wordt ook al steeds vaker ingezet in de ontwerpfase van installaties. Problemen voorkomen is altijd beter dan genezen.

De energietransitie brengt steeds nieuwe uitdagingen waarmee bedrijven, overheid en netbeheerders worden geconfronteerd. Ons werk is nog lang niet klaar.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven