Spreken voor 150 elektrotechnische vakgenoten

Een unieke ervaring

In mei 2017 mocht HyTEPS een bijdrage leveren aan een seminar van Techniek Nederland (toen nog Uneto-VNI). Voor het eerst spreken voor een groep van zo’n 150 elektrotechnische vakgenoten, dat is een moment dat mij nog lang bij zal blijven.

Lezing power quality

Techniek Nederland had deze dag diverse sprekers uitgenodigd om een lezing te geven over de risico’s die komen kijken bij het ontwerpen van elektrische installaties. Professor Sjef Cobben gaf deze dag een lezing over Power Quality in relatie tot de nieuwe NEN 1010:2015. Tijdens de spreektijd die voor HyTEPS was gereserveerd heb ik het Power Quality aspect verder toegelicht aan de hand van enkele cases. Verhalen uit de werkelijkheid geven toch een wat levendiger en duidelijker beeld van mogelijke risico’s en problemen die kunnen ontstaan. Je krijgt dan eerder een soort ‘aha’ moment.

Christian van Dorst
lezing-power-quality

De locatie die Techniek Nederland voor het seminar had geregeld was geweldig. Midden in het groen lag een modern gebouw met veel glas en licht dat voor deze dag was afgehuurd. Alle lezingen vonden plaats in het grote rondlopende auditorium, dat het centrale punt vormde. Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, leverde als dagvoorzitter een bijdrage aan het seminar. Ik vond het een hele eer om als spreker vanuit HyTEPS een lezing te mogen verzorgen voor de ongeveer 150 aanwezige installateurs en overige elektrotechnici. Om voor de eerste keer voor zo’n enorme grote groep geïnteresseerden ons verhaal te mogen delen… dat is toch wel een momentje dat je bij blijft.

Het was een interessante, goed bezochte dag die voor de bezoekers van het seminar maar ook voor de aanwezige sprekers en exposanten een meerwaarde heeft geboden.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven