Paragon kiest HyTEPS voor levering van diensten en producten

Paragon kiest HyTEPS voor levering van diensten en producten

Verbetering kwaliteit van elektriciteit op rig B391

Referentie Paragon Offshore
Onze rigs zijn uitgerust met een eigen elektriciteitsvoorziening. Een goede kwaliteit van spanning en stroom is essentieel om de betrouwbaarheid en continuïteit te waarborgen. Tijdens het geplande onderhoud van rig B391 hebben wij HyTEPS gekozen als partner voor het verbeteren van de Power Quality. De door HyTEPS geleverde diensten en producten zijn erg succesvol gebleken.
Duncan Smith

Electrical Superintendent bij Paragon Offshore B.V

Optimalisering Power Quality
Verbetering Continuïteit  
Reductie storing
Lagere Energieverliezen

Goede elektrische kwaliteit is essentieel

Paragon Offshore, in 2014 afgesplitst van de Noble Corporation, is leider in de markt van offshore drilling services. De grote en diverse vloot, de wereldwijde aanwezigheid en de zeer goede relatie met hun klanten zijn de basis voor het succes van Paragon.
“Eind 2014 namen we deel aan een HyTEPS Power Quality training bij de Technische Universiteit Eindhoven. Dit gaf ons nieuwe inzichten over de invloed die de kwaliteit van elektriciteit heeft op de continuïteit en efficiëntie van onze rigs. Onze rigs zijn uitgerust met een eigen elektriciteitsvoorziening. Een goede kwaliteit van spanning en stroom – Power Quality – is van het grootste belang. We hebben HyTEPS gevraagd om een Power Quality onderzoek te verrichten op de B391.

Oplossingen voor optimalisering

“Uit het onderzoek bleek dat er ruimte was voor optimalisering van de Power Quality. Reductie van harmonische vervormingen, voltage notches en reactive power zou leiden tot een verbeterde continuïteit en efficiëntie van onze elektrische installatie en alle aanwezige onderdelen. HyTEPS heeft ons hiervoor diverse producten geadviseerd en geleverd, waaronder Actief Harmonische Filters. Daarnaast zijn er HyTEPS Power Quality meters geïnstalleerd om meer inzicht te krijgen in de kwaliteit en het verbruik van elektriciteit op rig B391”

Minder storingen en meer continuïteit

Direct na installatie van de HyTEPS apparatuur is de Power Quality enorm verbeterd. Dit resulteert in minder elektrische storingen, minder energieverliezen en een hogere continuïteit. Dit wordt zichtbaar gemaakt door de Power Quality meters. Onze rig engineers zijn erg positief.”

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven