ARN Recycling waarborgt betrouwbaarheid

ARN Recycling waarborgt betrouwbaarheid

Referentie ARN Reycling
We hebben gekozen voor de plaatsing van een nieuwe installatie van 5 megawatt. Het was voor ons belangrijk om alle eventuele toekomstige risico’s uit te sluiten. Problemen als netvervuiling treden niet zelden op bij dergelijk grote installaties en dit wilden wij voor zijn. Vandaar dat wij voor de installatie van twee Actief Harmonische Filters hebben gekozen.
Ron van der Leeuw

Manager Technical Department bij ARN Recycling in Tiel.

Betrouwbaarheid waarborgen

Aanjagen van duurzaamheid

ARN is het Nederlands expertisecentrum voor recycling in de mobiliteitsbranche. De missie van ARN omvat het aanjagen van duurzaamheid in de mobiliteits- en recyclingbranche. Dit doet zij door kennisuitwisseling, ketenregie, recycling en innovatie. ARN wil hiermee een actieve bijdrage leveren aan de circulaire economie. “Een belangrijke invulling van deze missie is het realiseren van de wettelijke doelstelling om in 2015 een recycling percentage van 95% te realiseren voor afgedankte auto’s.”

Continuïteit waarborgen

Om de betrouwbaarheid en de continuïteit van de bedrijfsvoering te waarborgen heeft ARN Recycling twee Actief Harmonische Filters geplaatst. “We liepen nog niet tegen problemen aan, maar met de komst van de nieuwe installatie wilden we eventuele toekomstige problemen voorkomen. Door een sterke vervuiling van het net kan gevoelige apparatuur in storing vallen, met als gevolg productieverlies en toenemende kosten. Door plaatsing van de Actieve Filters is er bij ARN Recycling nooit sprake van dit soort problemen.”

HyTEPS denkt met ons mee

“Onlangs hebben wij contact opgenomen met HyTEPS, de leverancier van deze filters voor de Benelux, voor het verzorgen van onderhoud aan onze filters. Uitermate belangrijk voor ARN is de veiligheid en betrouwbaarheid van ons productieproces. Door regelmatig service en onderhoud te plegen aan de Actieve Filters houden ARN en HyTEPS dit goed in de gaten. HyTEPS denkt met ons mee en heeft verstand van zaken.”

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven