Automatische temperatuurregistratie en de directe detectie en melding van storingen bij Clondalkin

Clondalkin kiest voor het HyTEPS monitoring systeem

Referentie Clondalkin
Het HyTEPS monitoring systeem helpt ons bij de verdere verduurzaming van ons productieproces. Een additioneel voordeel is dat wij aanzienlijk tijd en kosten besparen door de automatische temperatuurregistratie en de directe detectie en melding van storingen.
Jan Konijnenbrug, Technical Service Supervisor bij Clondalkin Flexible Packaging
 Verduurzamen productie

Verduurzaming Productieproces

Clondalkin Flexible Packaging Rotterdam is een producent van flexibele verpakkingsmaterialen. De fabriek produceert volcontinu en maakt gebruik van grote machines. Clondalkin heeft continue verduurzaming van het productieproces als doel en is daarom voortdurend op zoek naar duurzame en milieuvriendelijke oplossingen.

Besparing door gedrag

“Pas als je weet waar en wanneer de meeste energie wordt verbruikt, kun je oplossingen bedenken om het energieverbruik te reduceren. Vanwege het brede scala aan functies en uitbreidingsmogelijkheden hebben wij gekozen voor het monitoring systeem van HyTEPS. Het systeem geeft inzicht in het energieverbruik van elke individuele verbruiker in de fabriek, waardoor stappen ondernomen kunnen worden om het productieproces nog verder te verduurzamen. Storingen worden direct gedetecteerd en gemeld in de gebruikersinterface, zodat er onmiddellijk actie ondernomen kan worden.”

Temperatuur meten conform HACCP

“Wij hebben het monitoring systeem uitgebreid met temperatuurregistraties conform HACCP. Alle uitlaatgassen worden verbrand door een naverbrander, zodat de uitstoot van milieubelastende stoffen tot een minimum wordt beperkt. Elke temperatuur in deze naverbrander wordt nu automatisch geregistreerd, waardoor geen handmatige controles meer noodzakelijk zijn.”
“Vanwege de zeer diverse functies en mogelijkheden van het HyTEPS monitoring systeem zien wij absoluut mogelijkheden om het systeem in de toekomst nog verder in onze bedrijfsprocessen te integreren.”

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven