Bij productiebedrijven en industriële bedrijven zijn machines vaak de gehele dag in gebruik, soms zelfs 24/7. Dit zorgt voor een aanzienlijk verbruik van elektrische energie. Als het verbruik van energie van deze motoren gereduceerd kan worden, zult u dit direct merken aan uw kosten. Zonder grote ingrepen toe te passen op uw elektriciteitsnet of machines zelf, kunt u tot 18% op uw kWh-verbruik besparen.

Onze spanningsregelaar voor de draaistroommotor meet constant het benodigde motorvermogen en stuurt hiervoor het optimale vermogen naar de motor toe. Op deze manier creëert een spanningsregelaar besparing op het verbruik van elektrische energie.

Bespaar tot 18%

Bespaar op Motoren

Energiebesparing = kostenbesparing

De HyTEPS spanningsregelaar voor de draaistroommotor spaart niet alleen energie, maar ook uw motoren. De installatie van onze spanningsregelaar verbetert de efficiëntie van energie, waardoor de levensduur van uw motor en ook de levensduur van bijbehorende elektrische installaties worden verlengd. Naast de reductie van het verbruik van energie, reduceert u dus ook de onderhoudskosten.

Doordat een spanningsregelaar een hoge energiebesparing kan bewerkstelligen (tot 18% op het kWh-verbruik), verdient hij zichzelf al terug binnen 2 tot 4 jaar. Bent u benieuwd naar de terugverdientijd van uw bedrijf? Dan kunt u contact opnemen met HyTEPS.

De spanningsregelaar voor motoren is geschikt voor draaistroommotoren, voor vermogens van 7,5 t/m 150 kW en een 3-fasige spanning.

Bent u benieuwd naar onze oplossingen?

Neem contact met ons op om samen de mogelijkheden te bespreken.