Power Competence Centre

Actuele elektrotechnische kennis en praktijkervaring delen voor veiligere, efficiëntere installaties

Het delen van kennis een van de meest belangrijke onderdelen van HyTEPS’ filosofie. Om deze reden hebben we een eigen Competence Centre opgericht. Hierin wordt niet alleen de jarenlange expertise en technische kennis van onze medewerkers en partners gebundeld, het kenniscentrum biedt ook een platform voor samenwerking met partners, onderwijsinstellingen en de academische wereld.

Het kenniscentrum van HyTEPS richt zich op drie kernactiviteiten:

Trainingen

HyTEPS is al meer dan 15 jaar werkzaam op het gebied van Power Quality – de kwaliteit van spanning en stroom – en biedt een enorme hoeveelheid theoretisch inzicht en praktische ervaring. Inmiddels hebben we meer dan 1000 mensen getraind.

Educatie

Jorlan Peeters en ROC
HyTEPS Engineer werkzaam in installatie

Support

Bij vragen, problemen of storingen kunt u terugvallen op de expertise en ervaring van de engineers van het HyTEPS Power Competence Center. Als specialist op het gebied van Power Qualilty, energie efficiëntie en optimalisatie bieden wij u graag de gewenste ondersteuning op het moment dat ú daar behoefte aan heeft.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven