Charity Event: Beat Parkinson

Op 5 juni 2020 vindt voor de eerste keer het 'Golf Charity Event: Beat Parkinson' plaats. Dit event is een samenwerking tussen HyTEPS en Santon Circuit Breaker Services. De opbrengst van deze dag gaat volledig naar Parkinson2beat: het sportplatform in Nederland voor Parkinson patiënten. Meer informatie? www.parkinson2beat.nl

Kosten deelname

De deelnamekosten bedragen € 1.000,- per flight. Maximaal 4 personen per flight. De gehele opbrengst komt ten goede aan Parkinson2beat.

Programma

9.45 - 10.15               Ontvangst met koffie/thee

10.30 - 13.00             Afslag en golfwedstrijd

Vanaf 13.00               Lunch en prijsuitreiking

Datum & Locatie

5 juni 2020

Golfbaan Stippelberg

Hooizak 7, 5761 RZ Bakel

Golfbaan Stippelberg

Wilt u deelnemen aan dit exclusieve event?

Schrijf u dan nu in!

Golfbaan Stippelberg

Golfbaan Stippelberg is een inland links course met stuifduinen en unieke bunkers, gelegen in de gemeente Gemert-Bakel. De golfbaan dankt zijn naam mede aan de oude stuifduinen (‘stippels’) die ook op de golfbaan zijn aangebracht. Het totale complex is ruim 90 hectare groot. Golfbaan Stippelberg staat in de top-20 ranglijst van de beste golfbanen van Nederland in 2019.

Hoe meldt u zich aan?

Aanmelden kan via onderstaand contactformulier (zie ‘Inschrijven’). Na de verwerking van de gegevens ontvangt u een factuur die u dient te betalen. Daarna is uw inschrijving compleet.

Voor eventuele vragen en/of opmerkingen kunt u contact opnemen met:

 • HyTEPS via office@hyteps.nl of +31 (0)492 371212.
 • Santon Circuit Break Services via cbs@santonswitchgear.com of +31 (0)10 2832600

Inschrijven

  Contactgegevens: *


      

  *

  Referentie

  Prof. Bastiaan R. Bloem (MD & PhD)
  Medical director, Parkinson Center Nijmegen

  Het bewijs stapelt zich op dat sporten goed is voor mensen met Parkinson. Golf is hier een voorbeeld van. Het traint fijn-motoriek en concentratievermogen. Het is een buitensport waarbij je vaak in prachtige natuur loopt en geniet van het sociale contact met vrienden.

  Ik beveel de Parkinson2Beat Golf competitie van harte bij u aan en vraag u dit team waar mogelijk te ondersteunen als speler, sponsor of eigenaar van een golfvereniging. De opbrengsten worden aan het einde van het jaar overhandigd aan de Parkinson Vereniging die hier de juiste en broodnodige onderzoeksprojecten mee subsidieert. Ik wens allen een leuke spannende golf competitie.

  HyTEPS logo

   

  Santon logo

  HyTEPS bestaat uit een team van hooggekwalificeerde en enthousiaste medewerkers. Door middel van onze kennis, diensten en technologisch innovatieve producten helpen wij ondernemers bij het optimaliseren van de energie-efficiëntie, de continuïteit en de veiligheid van hun elektrische installatie. Hierdoor zijn er al veel problemen opgelost of voorkomen en zijn er veel kosten bespaard. Een verbeterde energie-efficiëntie levert een belangrijke bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en een meer duurzame bedrijfsvoering.

  Alles wat wij doen staat in het teken van de resultaten die ú wilt behalen. Wij verliezen dit nooit uit het oog. Daarnaast proberen wij ook een stukje bewustwording te creëren door u te informeren over voor u nog onbekende risico’s of onontdekte oplossingen. Als expert binnen ons vakgebied – elektrische energie – denken wij graag samen met u na over hoe u uw wensen kunt realiseren, problemen kunt oplossen of risico’s kunt verkleinen. Elektriciteit is onze passie, optimalisatie de kunstvorm die wij volledig beheersen.

  Santon Circuit Breaker Services is uw one-stop-shop voor het aanschaffen en onderhoud van uw vermogensschakelaars. U hebt altijd keus uit de beste circuit breakers die er op de markt zijn. Vraag ons gerust om advies. Voor het vervangen van uw oude vermogensschakelaars ontwikkelden wij een compleet assortiment Sidunn conversiesets – uw garantie voor een veilige én snelle ombouw, met een minimum down time. Wij kunnen u assisteren bij de installatie ervan, of dit onder onze verantwoording compleet voor u uitvoeren.

  Zijn er bijzondere omstandigheden of hebt u speciale wensen? Onze ontwikkelingsafdeling beschikt over state of the art hulpmiddelen en een schat aan ervaring om de juiste oplossing te creëren en implementeren. Waar en wanneer u maar wilt. Ook voor het gehele onderhoud, inclusief certificering van uw vermogensschakelaars, bent u bij Santon Circuit Breaker Services aan het juiste adres. Altijd verzekerd van een bedrijfszekere installatie? Een kwestie van nú snel schakelen.

  Meer informatie? Bezoek de website.