Voorkom ellende rondom elektriciteit met HyTEPS

Artikel en interview door Brainport Eindhoven

Wanneer de Power Quality in elektrische installaties niet optimaal is kan dit aanzienlijke gevolgen hebben voor aangesloten apparatuur, de veiligheid van elektrische installaties en voor bedrijven als geheel. Wij vergelijken elektriciteit altijd met water wanneer wij uitleggen wat HyTEPS precies doet. Want waarom wordt water wél gezuiverd en elektriciteit niet? Heel veel mensen weten niet dat elektriciteit sterk vervuild kan zijn en dat hierdoor problemen kunnen ontstaan in het elektriciteitsnetwerk. Of men is zich hier wel van bewust, maar heeft niet de tijd of kennis om hier mee aan de slag te gaan.

Brainport Eindhoven interviewde Jorlan Peeters, onze managing director, over de impact die HyTEPS wil maken in de wereld en hoe wij dit willen gaan realiseren. Onze missie is dat we in 2030 hebben bereikt dat de eindgebruiker een stabiele energievoorziening heeft. Dit doen we op een efficiënte en effectieve manier. Daarnaast willen we graag uitbreiden en nog meer kennis delen. Lees hier het hele artikel.

Waarom water zuiveren en electriciteit niet?

Samenwerking met Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven is een innovatief ecosysteem in Zuidoost-Brabant, met een sterke hightech maakindustrie, een bijzondere designsector en een uniek samenwerkingsmodel. Brainport heeft een wereldwijd erkende kennispositie op het gebied van sleuteltechnologieën. Deze technologieën ontwikkelen zich snel.
HyTEPS wil graag met de bedrijven in deze regio samenwerken, om alle kansen optimaal te benutten én de uitdagingen die hiermee gepaard gaan op te lossen.

HyTEPS vestigt zich in hart Brainport Regio Eindhoven