Bedrijf:
Contactpersoon:
E-mail
Functie:Geef aan in welke mate u het eens bent met de volgende stellingen:

1. Ik ben tevreden over de algemene communicatie met HyTEPS


2. De responstijd bij de storingsmelding was goed3. De medewerker van HyTEPS werkt veilig en gebruikt de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen4. Ik vind de medewerker vakbekwaam en hij laat een professionele indruk achter5. De medewerker werkt secuur en heeft de juiste materialen bij zich6. Ik ben tevreden over de service die ik heb ontvangen7. De oplossing van de storing/probleem voldoet aan mijn verwachtingen8. De afhandeling bij klachten, opmerkingen en problemen voldoen aan mijn verwachtingen9. HyTEPS komt gemaakte beloftes na


Eventuele toelichting op bovenstaande stellingen:


De volgende twee vragen zijn open vragen:

10. Hoe heeft u de diensten van HyTEPS ervaren?

11. Wat kan HyTEPS doen om u nog beter van dienst te zijn?


*