Bedrijf:
  Contactpersoon:
  E-mail
  Functie:  Geef aan in welke mate u het eens bent met de volgende stellingen:

  1. Ik ben tevreden over de algemene communicatie met HyTEPS


  2. De responstijd bij de storingsmelding was goed  3. De medewerker van HyTEPS werkt veilig en gebruikt de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen  4. Ik vind de medewerker vakbekwaam en hij laat een professionele indruk achter  5. De medewerker werkt secuur en heeft de juiste materialen bij zich  6. Ik ben tevreden over de service die ik heb ontvangen  7. De oplossing van de storing/probleem voldoet aan mijn verwachtingen  8. De afhandeling bij klachten, opmerkingen en problemen voldoen aan mijn verwachtingen  9. HyTEPS komt gemaakte beloftes na


  Eventuele toelichting op bovenstaande stellingen:


  De volgende twee vragen zijn open vragen:

  10. Hoe heeft u de diensten van HyTEPS ervaren?

  11. Wat kan HyTEPS doen om u nog beter van dienst te zijn?


  *