Leveranciers

HyTEPS hecht veel waarde aan betrouwbare leveranciers

Wij stellen hoge eisen aan onze leveranciers op het gebied van kennis, kwaliteit en veiligheid. Met name voor de fabrikanten waarvoor wij binnen Nederland importeur zijn ligt de lat hoog.

De intensieve en vaak jarenlange samenwerking met onze fabrikanten biedt toegevoegde waarde op het gebied van ontwikkeling (R&D) en service. Onze fabrikanten vervaardigen hoogwaardige, innovatieve producten waarbij continue verbetering en inspelen op de veranderende samenleving van groot belang is. Zo zorgen we samen met onze fabrikanten dat er voor elke relatie, elke situatie en elke installatie de best passende oplossing beschikbaar is.

Onderstaand een greep uit onze fabrikanten en leveranciers:

Schaffner more power to you
SCHAEFER

Schaffner

De Schaffner Group is een wereldleider op het gebied van oplossingen die de efficiëntie en betrouwbare werking van vermogenselektronica en elektrotechnische systemen garanderen. Schaffner is in 1962 opgericht door Hans Schaffner, een pionier in elektromagnetische compatibiliteit. Schaffner producten worden ingezet in bijvoorbeeld windenergiesystemen, elektrische motorbesturingen, robots en in voedingen voor elektronische apparaten. Het hoofdkantoor van Schaffner is gevestigd in Zwitserland met engineering- en productiecentra in Azië, Noord-Amerika en Europa.

Schaefer

Schaefer heeft bijna 50 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van vermogenselektronica en andere power supplies voor industrieel gebruik. Het bedrijf is in 1969 door Dr. Johannes Schaefer en zijn vrouw opgericht onder de naam FEDERLE. In 1971 werd deze naam veranderd in Schaefer Elektronik. Schaefer heeft een hoofdkantoor in Duitsland, een productielocatie in Ierland en verkoopkantoren in de Verenigde staten en de Verenigde Arabisch Emiraten. Schaefer heeft ongeveer 200 medewerkers wereldwijd en blijft groeien.

Satec powerful solutions
modl

SATEC

SATEC is een voorloper op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en productie van oplossingen voor energiemanagement en -beheer. Met 20 jaar ervaring, beschikt SATEC over de technologische expertise om flexibele oplossingen te bieden voor wereldwijde klanttoepassingen. Alle producten van SATEC voldoen aan de wereldwijd erkende voorschriften. SATEC exporteert naar meer dan 40 landen over heel Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië en Afrika. Hierdoor kan SATEC snelle en lokale ondersteuning bieden.

Modl

In 1946 is Modl opgericht door Hermann Modl in Papenheim (Duitsland). Aanvankelijk richtte de onderneming zich op radiotechnologie. Tegenwoordig vertrouwen grote spelers in de markt, uit verschillende sectoren, op de ervaring en innovatieve ontwikkelingen van Modl. Modl behoort tot een van de toonaangevende leveranciers van mechatronische systemen en geïntegreerde oplossingen op het gebied van elektrische energie. Modl heeft productielocaties in Poona (India) en Warschau (Polen).

icar technology looking ahead
Elspec when power meets quality

ICAR

ICAR, opgericht in 1946 in Italië, is al 70 jaar één van de toonaangevende fabrikanten van elektrische condensatoren en systemen in zowel laag- als middenspanning. ICAR begon als eerste bedrijf ter wereld met de ontwikkeling van condensatoren in gemetalliseerd polypropyleen. Inmiddels heeft ICAR 6 productielocaties verspreid door Europa en is hierdoor in staat om het volledige productieproces van polypropyleencondensatoren rechtstreeks te regelen; van de grondstof tot het eindproduct.

Elspec

Elspec Ltd. (Israël) fabriceert sinds 1988 Power Quality oplossingen en hoogwaardige technologieën voor de analyse van elektrische netwerken. Elspec’s internationale team van elektrotechnische professionals maakt het mogelijk om klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen. Het hoofdkantoor van Elspec, het Research and Development Center, is gevestigd in Caesarea, Israël, met kantoren in de Verenigde Staten, Portugal en India. Het netwerk van partners en vertegenwoordigers strekt zich wereldwijd uit over 75 landen.

Ortea

ORTEA

ORTEA SpA werd in 1969 opgericht en is sindsdien een toonaangevend bedrijf op het gebied van de productie van voltage stabilizers, magnetische componenten en diverse andere elektrische apparatuur. Door meer dan 40 jaar ervaring en voortdurend technisch onderzoek is ORTEA een technologisch geavanceerd bedrijf geworden. In 1996 werd ORTEA lid van de ICAR Group, bestaande uit Italiaanse en Europese fabrikanten die gespecialiseerd zijn in condensatoren. De producten van ORTEA worden geïnstalleerd in een groot aantal landen wereldwijd.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven