De eerste sollicitatieronde is gepland.
Er kan momenteel niet meer op deze vacature worden gesolliciteerd.

Jong dynamisch electrotech-team zoekt nieuwe collega

Commercieel administratief medewerker – parttime (20-24 uur)

Wie zijn wij?
Wij zijn de medewerkers van HyTEPS, een klein team van 15 mensen maar een grote speler in onze markt. Ieder van ons is trots en enthousiast over het werk dat we verrichten: het borgen van elektrische kwaliteit en energie efficiëntie van grootverbruikers.
Samenwerken staat centraal, er heerst een informele sfeer, de teamdiversiteit is uniek en er zijn korte communicatielijnen.
Wordt jij onze nieuwe collega op de binnendienst?

Wie ben jij?
Jij bent op zoek naar een baan met een afwisselend takenpakket op gebied van verkoop en administratie. Je verwacht voor langere tijd bij ons werkzaam te zijn omdat je echte verbinding wilt maken en ook op lange termijn groei wilt realiseren. Je wilt graag een functie waarbij je veel in contact bent met klanten. Naast dat je snel kunt schakelen, ben je flexibel en echt vaardig in Nederlands en Engels. Je bent een harde werker, je werkt geordend en je vindt het prettig om in je werk een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid te hebben.

Ben jij onze nieuw collega op de binnendienst?

Reageer dan snel!

Waar ga jij je mee bezig houden?

Je krijgt gevarieerd werk, met de nadruk op commerciële binnendienst taken. Denk hierbij aan het maken van offertes, orderbevestigingen, inkooporders en facturen. Daarnaast verricht je administratief ondersteunende werkzaamheden zoals het bijhouden van ons ERP systeem. Ook het ontvangen van goederen en regelen van transporten en alles wat daarbij komt kijken behoren tot je takenpakket.

Wat bieden wij?
Als jij er voor kiest onze nieuwe binnendienst collega te worden dan ontvang je hiervoor een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je bent werkzaam op ons kantoor in Gemert; een monumentaal pand gelegen op een unieke locatie in het centrum. De werkdagen en tijden zijn bespreekbaar en doorgaans goed af te stemmen op je beschikbaarheid.

Belangrijk:
- Je moet minimaal een MBO-opleiding afgerond hebben
- Affiniteit met technische terminologie helpt
- Je communiceert makkelijk op alle niveau’s
- Je woont op maximaal een half uur reistijd van Gemert

Dat is een ruim profiel, en dat doen we bewust: we zijn heel benieuwd wie ons verrast
met een e-mail met motivatie en CV op recruitment@hyteps.nl.

Over HyTEPS
HyTEPS is een sterk groeiend business-to-business bedrijf in een niche markt. Wij zijn expert in de kwaliteit van elektriciteit (Power Quality). Wij leveren producten en diensten ter optimalisering van de spannings- en stroomkwaliteit. Hierdoor worden problemen binnen elektrische installaties voorkomen, risico’s gereduceerd, de energie efficiëntie verbeterd en de veiligheid gewaarborgd.
We bestaan inmiddels meer dan 10 jaar. In deze periode hebben wij een zeer brede en diepgaande kennis opgebouwd op het gebied van Power Quality en energie efficiency.
Onze klanten zijn bedrijven die veel elektriciteit gebruiken en waar een continue en efficiënte elektriciteitsvoorziening erg belangrijk is. Wij hebben inmiddels een zeer groot aantal bedrijven door heel Nederland geholpen bij optimalisering van de Power Quality van hun elektrische installatie. In opdracht van enkele (in Nederland gevestigde) multinationals zijn wij daarnaast ook regelmatig actief in het buitenland. HyTEPS werkt bij organisaties in diverse sectoren zoals zorg, industrie, food & beverage, maritiem en offshore.

"Electricity is our passion, optimization the art form that we completely control."