Marketing- & Communicatieprofessional

Bij HyTEPS kun je impact maken!

Ben jij een echte allrounder en zoek je veel afwisseling in je werk?
Ben je enthousiast, creatief en heb je sterke communicatieve skills?
Je wilt de afzetmarkt en arbeidsmarkt aanspreken?

Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

Marketing- & Communicatieprofessional

Vanwege vertrek van onze collega hebben wij een plekje vrij voor iemand die op het gebied van marketing & communicatie zijn/haar ‘mannetje’ staat. Je krijgt een zeer breed en gevarieerd takenpakket.

Jouw taken

 • Schrijven van redactionele artikelen, cases en blogs (met input van je technische collega’s en onze relaties);
 • vervaardigen van advertenties, banners, leaflets en ander promotiemateriaal;
 • content creëren voor onze websites, nieuwsbrieven en social media kanalen (LinkedIn, twitter);
 • organiseren van evenementen en voorbereiding beursdeelname;
 • doorvoeren en bewaken van de huisstijl (intern & extern);
 • meten van de klanttevredenheid;
 • bedenken en uitvoeren van wervingscampagnes (met HR);
 • samenwerken met sales & office bij drukte of speciale projecten.

Daarnaast denk je mee met de directie over de uitwerking en invulling van de marketingcommunicatie strategie en doet voorstellen ter verbetering.

Ben jij onze nieuwe Marketing- & Communicatieprofessional?

Wij horen graag van je.

Ons aanbod

Wij bieden jou een baan van 32-40 uur als MarCom professional, met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je bent werkzaam op ons kantoor in Gemert; een monumentaal pand gelegen op een unieke locatie in het centrum. Soms werk je ook vanuit ons kantoor in het Catalyst gebouw op de TU/e campus in Eindhoven of vanuit thuis.

Onze wensen

 • Relevante kennis en ervaring
  Je beschikt over HBO werk- en denkniveau, een relevante opleiding en/of enkele jaren werkervaring binnen een zelfstandige MarCom rol. Ben je net afgestudeerd en denk je dat je de uitdaging aan kunt? We zijn benieuwd, dus reageer gerust.

  Je kunt goed overweg met Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, WordPress en Microsoft Office. Het zou super zijn als je ook kennis hebt van Google Adwords (SEA) en SEO.

 • Uitstekend gevoel voor taal én beeld
  Je hebt een vlotte pen en pakkende schrijfstijl. Foutloos Nederlands is een must. Engels beheers je goed. Ook heb je een goed oog voor opmaak, design en lay-out.
 • Karaktereigenschappen en persoonlijkheid
  De functie vereist een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Natuurlijk ben je creatief, initiatiefrijk en communicatief sterk. Je bruist van de ideeën, bent een multitasker en aanpakker. Klantvriendelijkheid en collegialiteit spreken voor zich.

PLEZIER

Vrijheid en diversiteit in de uitvoering van je werkzaamheden, geen klant is hetzelfde.

UITDAGING

Je werkt met een brede productrange binnen een groot aantal sectoren, onshore, offshore, internationaal.

ONTWIKKELING

Je werkt in een specialistische markt met volop mogelijkheden jezelf te ontwikkelen.


Het team

Bij HyTEPS werken we met een klein, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Jouw mening telt. Samenwerken staat centraal. Omdat we met een klein team werken zijn er korte communicatielijnen en is er volop ruimte voor jouw inbreng en ideeën. Vanwege het vertrek van een van onze medewerkers is deze vacature ontstaan.

Over HyTEPS

HyTEPS is een sterk groeiend bedrijf in een niche markt. We bestaan inmiddels bijna 15 jaar. In deze periode hebben wij een zeer brede en diepgaande kennis opgebouwd op het gebied van Power Quality en energie efficiency. Mede vanwege de energietransitie, het op grote schaal toepassen van nieuwe technologieën en het strenger wordende overheidsbeleid is er een toenemende vraag naar gespecialiseerde elektrotechnische kennis en producten om problemen op te lossen en/of voorkomen. HyTEPS is de specialistisch partner waar bedrijven, instellingen, overheid en installateurs de ondersteuning vinden die zij nodig hebben. Ons team bestaat uit enthousiaste, gedreven medewerkers met een no-nonsense mentaliteit. Elektrotechniek is voor ons geen baan, maar een passie.

"Electricity is our passion, optimization the art form that we completely control."

Wil je meer informatie over deze vacature?

Bel 0492 371212 of neem contact met ons op