Lezingen

Power Quality lezingen gegeven door experts uit het veld

Vanuit onze kennis en ervaring bieden wij Power Quality lezingen op maat. Niet voor iedereen is de gewenste kennis of het gewenste kennisniveau met betrekking tot het onderwerp Power Quality (de kwaliteit van spanning en stroom) hetzelfde. Wij begrijpen dat dit nauw samenhangt met de opleiding die iemand heeft gevolgd, het bedrijf waarvoor iemand werkt en de functie die iemand heeft. Daarnaast is er natuurlijk ook een verschil of het een lezing tijdens een beurs of event betreft of bij een bedrijf intern. Wij kunnen onze Power Quality lezingen zo samenstellen dat deze perfect aansluiten bij uw specifieke wens en behoefte.

Er zijn veel verschillende onderwerpen mogelijk voor een door ons verzorgde Power Quality lezing. Het meest geschikt onderwerp is afhankelijk van uw wens, maar ook van bijvoorbeeld het soort event, het thema, de beschikbare tijd en de doelgroep. Hieronder geven wij u enkele voorbeelden van mogelijke lezingen:

Mogelijke onderwerpen

Introductie in Power Quality (de oorzaken, risico’s en oplossingen)
De invloed van elektronica op Power Quality
De relatie tussen een slechte Power Quality en de bedrijfskosten
Verhoogde veiligheids- en storingsrisico’s door harmonische vervuiling
Capaciteitsverlies door reactief vermogen (blindvermogen)
Symptomen (zichtbaar en onzichtbaar) die kunnen duiden op een slechte Power Quality
Power Quality in zwakke netten

Wilt u een Power Quality lezing door HyTEPS laten verzorgen?

Graag overleggen wij met u over het best passende onderwerp en type lezing.

HyTEPS Power Quality lezingen

Power Quality lezingen tijdens beurzen en events

Regelmatig leveren wij tijdens een beurs of event onze bijdrage in de vorm van een Power Quality lezing. Dit kan zijn tijdens grote landelijke of meer regionale technische, energie of sector gerichte beurzen, maar bijvoorbeeld ook tijdens bedrijfsevents.
Onze Power Quality lezingen kunnen erg diepgaand technisch zijn, meer gericht op energie en duurzaamheid of juist een bepaald aspect van Power Quality belichten. Afhankelijk van het event, het thema, de bezoekers en andere belangrijke factoren zorgen wij voor een Power Quality lezing die een waardevolle bijdrage levert.

Lezing over Power Quality

Power Quality lezingen tijdens samenwerkingsevents

In samenwerking met landelijke verenigingen zoals UNETO-VNIISSO en KIVI organiseren wij Power Quality events. Daarnaast organiseren wij met enige regelmaat ook events samen met één van onze relaties (fabrikanten, klanten of leveranciers in eenzelfde branche als HyTEPS).
Tijdens deze samenwerkingsevents leveren HyTEPS en andere professionals hun bijdrage met Power Quality lezingen die naadloos op elkaar aansluiten en een specifiek onderwerp vanuit diverse hoeken belichten. Onze lezingen zullen altijd zijn gerelateerd aan ons specialisme Power Quality.

Diensten Lezingen

Klantspecifieke lezingen

HyTEPS verzorgt ook klantspecifieke lezingen. Voor een bedrijf is het belangrijk dat tijdens een Power Quality lezing niet alleen de algemene ins en outs worden gedeeld (oorzaken, risico’s en oplossingen) maar ook dat er extra aandacht is voor de specifieke situatie van uw bedrijf en uw sector. Tijdens onze klantspecifieke Power Quality lezingen zorgen wij dat juist deze, voor uw bedrijf en uw medewerkers, belangrijke onderwerpen aan bod komen. Deze klantspecifieke Power Quality lezing kunnen wij op onze vaste trainingslocatie verzorgen (Technische Universiteit Eindhoven), bij u op het bedrijf of op een andere door u geregelde locatie.

Werken bij HyTEPS ontwikkeling

Lunchlezingen

Wilt u uw medewerkers en collega’s een algemene introductie geven over het onderwerp Power Quality? Of wilt u juist één specifiek Power Quality onderwerp (harmonische, blindvermogen, spanningsdips, kosten) kort belichten? Een Power Quality lunchlezing is hiervoor een erg geschikte optie. Wij komen bij u op het bedrijf en verzorgen een lezing van één tot anderhalf uur rondom lunchtijd. U verzorgt de lunch, wij zorgen voor de Power Quality lezing op maat.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven