Werken bij HyTEPS Plezier

PLEZIER

Vrijheid en diversiteit in de uitvoering van je werkzaamheden, geen dag is hetzelfde.

Werken bij HyTEPS Plezier

UITDAGING

Je bent partner voor onze klanten bij het oplossen van problemen die op het eerste gezicht onzichtbaar lijken.

Werken bij HyTEPS Plezier

ONTWIKKELING

Je werkt in een niche markt, waarbij we je volop mogelijkheden bieden jezelf te ontwikkelen.

Ook werken bij HyTEPS?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures beschikbaar

Over HyTEPS

HyTEPS is opgericht in 2007 door onze managing director Jorlan Peeters. Onze medewerkers staan centraal binnen de organisatie. Het hoogopgeleide, gekwalificeerde en enthousiaste HyTEPS-team levert de kennis, diensten en technologisch innovatieve oplossingen, waarmee onze opdrachtgevers worden geholpen bij verbetering van de energie-efficiëntie en optimalisering van de elektrische energiekwaliteit.

Wij zijn voor onze relaties een waardevolle partner bij het optimaliseren van de efficiëntie, continuïteit en veiligheid van elektrische installaties. Hierdoor zijn er al veel problemen opgelost of voorkomen en zijn er veel kosten bespaard. Een verbeterde energie-efficiëntie levert een belangrijke bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en een meer duurzame bedrijfsvoering.

Werken bij HyTEPS Werken bij HyTEPS

Bij HyTEPS werken we met een klein, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Jouw mening telt. Samenwerken staat centraal. Niet alleen binnen ons team, maar ook het samenwerken met onze klanten. Wij zien onszelf als partner, niet als leverancier.

Werken bij HyTEPS Werken bij HyTEPS

HyTEPS zorgt voor de optimalisering en bewaking van de kwaliteit van elektriciteit. Met kennis, innovatie en hoogwaardige oplossingen levert HyTEPS een belangrijke bijdrage aan de energietransitie.

Werken bij HyTEPS Werken bij HyTEPS

Niemand zou zich zorgen moeten maken over de beschikbaarheid en veiligheid van elektriciteit. HyTEPS verhoogt de kwaliteit en betrouwbaarheid van elektrische installaties door ondersteuning en optimalisering van het hele proces, van ontwerp tot gebruik.

HyTEPS is werkzaam in de Business-to-Business markt. Een groot deel van de werkzaamheden vindt plaats bij onze klanten op locatie, zowel nationaal als internationaal. Het betreft afwisselende en uitdagende projecten bij organisaties in diverse sectoren als zorg, industrie, productie, maritiem en land- en tuinbouw. Klanten van HyTEPS zijn bedrijven die veel elektriciteit gebruiken en waar een continue en efficiënte elektriciteitsvoorziening erg belangrijk is. Problemen met de kwaliteit van elektriciteit kunnen voor deze bedrijven grote gevolgen hebben.

Bij HyTEPS werken we met een klein, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Jouw mening telt. Samenwerken staat centraal. We hechten belang aan de gezondheid van onze medewerkers en voeren derhalve een niet-rokers beleid.

HyTEPS Team

Ook werken bij HyTEPS?

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures beschikbaar