Werken bij HyTEPS Plezier

PLEZIER

Vrijheid en diversiteit in de uitvoering van je werkzaamheden, geen dag is hetzelfde.

Werken bij HyTEPS Plezier

UITDAGING

Je bent partner voor onze klanten bij het oplossen van problemen die op het eerste gezicht onzichtbaar lijken.

Werken bij HyTEPS Plezier

ONTWIKKELING

Je werkt in een niche markt, waarbij we je volop mogelijkheden bieden jezelf te ontwikkelen.

Ook werken bij HyTEPS?

Openstaande vacatures

Over HyTEPS

HyTEPS is opgericht in 2007 door onze managing director Jorlan Peeters. Onze medewerkers staan centraal binnen de organisatie. Het hoogopgeleide, gekwalificeerde en enthousiaste HyTEPS-team levert de kennis, diensten en technologisch innovatieve oplossingen, waarmee onze opdrachtgevers worden geholpen bij verbetering van de energie-efficiëntie en optimalisering van de elektrische energiekwaliteit.

Wij zijn voor onze relaties een waardevolle partner bij het optimaliseren van de efficiëntie, continuïteit en veiligheid van elektrische installaties. Hierdoor zijn er al veel problemen opgelost of voorkomen en zijn er veel kosten bespaard. Een verbeterde energie-efficiëntie levert een belangrijke bijdrage aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en een meer duurzame bedrijfsvoering.

Werken bij HyTEPS Werken bij HyTEPS

Bij HyTEPS werken we met een klein, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Jouw mening telt. Samenwerken staat centraal. Niet alleen binnen ons team, maar ook het samenwerken met onze klanten. Wij zien onszelf als partner, niet als leverancier.

Werken bij HyTEPS Werken bij HyTEPS

HyTEPS wil bewustzijn creëren en kennis vergroten over Power Quality en de daarbij behorende risico’s en problemen. Dit doen wij door het delen van kennis tijdens trainingen, lezingen en events. Wanneer er bewustzijn is, kan er verbetering plaatsvinden. Deze verbetering wil HyTEPS bewerkstelligen door inzet van haar kennis en een breed assortiment aan diensten en producten Power Quality en monitoring.

Werken bij HyTEPS Werken bij HyTEPS

We leven in een wereld waar de vraag naar elektriciteit alsmaar groeit. Door technologische innovaties treden er steeds meer bedreigingen op voor de kwaliteit van elektriciteit (Power Quality). Er is expertise nodig om inzicht te bieden en problemen op te lossen en voorkomen. HyTEPS wil haar plaats in de markt verzekeren door deze expertise te blijven bieden.

HyTEPS is werkzaam in de Business-to-Business markt. Een groot deel van de werkzaamheden vindt plaats bij onze klanten op locatie, zowel nationaal als internationaal. Het betreft afwisselende en uitdagende projecten bij organisaties in diverse sectoren als zorg, industrie, productie, maritiem en land- en tuinbouw. Klanten van HyTEPS zijn bedrijven die veel elektriciteit gebruiken en waar een continue en efficiënte elektriciteitsvoorziening erg belangrijk is. Problemen met de kwaliteit van elektriciteit kunnen voor deze bedrijven grote gevolgen hebben.

Bij HyTEPS werken we met een klein, enthousiast en ambitieus team in een informele sfeer. Jouw mening telt. Samenwerken staat centraal. We hechten belang aan de gezondheid van onze medewerkers en voeren derhalve een niet-rokers beleid.

HyTEPS Team

Ook werken bij HyTEPS?

Openstaande vacatures:

Elektrotechnisch product & service engineer