Arc Flash webinar

Arc Flash webinar

Datum: 26 april | 15:00 uur
Locatie: Online, vanaf je eigen werkplek
Taal: Engels
Kosten: Gratis!

arc flash webinar

Vlamboog berekeningen verhogen de veiligheid

Iedereen verdient het om aan het einde van de dag ongeschonden naar huis te gaan

Bij alle werkzaamheden aan het elektriciteitsnet bestaat er kans op kortsluitingen en vlambooggevaar. Een vlamboog komt zelden voor, maar de gevolgen zijn rampzalig. Monteurs, installateurs en omstanders lopen grote risico’s door de enorme explosie waarmee een vlamboog gepaard gaat. Een optimale bescherming tegen vlambogen is een absolute noodzaak. Het vooraf berekenen hoe een vlamboog zich gedraagt zal bijdragen aan de veiligheid. Het biedt inzicht in de risico’s en hoe deze geminimaliseerd kunnen worden. Door inzicht in de vlamboogenergie op een specifieke werkplek kunnen de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen worden bepaald.

Sprekers

Srivats Venkateswaran
Srivats is Technical Engineer bij HyTEPS. Hij is gespecialiseerd in arc flash en voert met name arc flash berekeningen uit. Daarnaast geeft hij ook lezingen en trainingen over arc flash. 

Menno Spitteler
Menno is student Technical Engineer bij HyTEPS en laat u situaties zien waarin persoonlijke beschermingsmiddelen (PPE) al dan niet vereist zijn.

Inschrijven

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven