Ziekenhuizen

Installatieverantwoordelijken in ziekenhuizen en andere zorginstellingen staan voor grote uitdagingen. Grotere aantallen  elektrische apparaten leiden vaker tot elektrische storingen en vervuiling in het netwerk. Tegelijkertijd worden er doorlopend energiebesparende- en duurzaamheidsmaatregelen doorgevoerd. Dit zet de betrouwbaarheid van de installatie onder druk

Ziekenhuizen vereisen een minimale vervuiling van het elektrische netwerk en de continue stroomvoorziening van medische apparatuur mag niet in het gedrang komen. Door te zorgen voor een goede Power Quality wordt de kans op een storing tot een minimum beperkt en wordt de stroomvoorziening betrouwbaar.

Als er in noodbedrijf wordt gewerkt, mogen er geen harmonische storingen optreden – een veel voorkomend probleem. Ook moet worden gevalideerd of de noodstroomvoorziening direct beschikbaar is,  zonder op- en afschakelen van een generator om beveiligingsredenen. 

HyTEPS kan dit op verschillende manieren helpen realiseren:

Het uitvoeren van metingen aan de elektrische installatie en het beoordelen van de Power Quality.
Oplossingen bieden die ervoor zorgen dat nieuwe apparatuur werkt zonder de Power Quality te beïnvloeden.
Zorgen voor uitgebreide oplossingen gedurende de gehele levenscyclus van de installatie.
Feedback en advies bieden in geval van onverwachte meetresultaten.

HyTEPS ondersteunt u bij alle mogelijke Power Quality vraagstukken. Neem vrijblijvend contact op!

Sector Ziekenhuizen

Neem contact met ons op

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? HyTEPS helpt u graag verder! Vul het formulier in en we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.  

HyTEPS Engineer

    Scroll naar boven